Düğünde işini yapan zurnacıya maganda kurşunu isabet etti! - Son Dakika
Son Dakika Logo

Düğünde işini yapan zurnacıya maganda kurşunu isabet etti!

05.05.2022 13:26  Güncelleme: 13:29

Osmaniye'de bir düğünde silahla havaya ateş açılması sonucu kurşunlardan biri, düğünde zurna çalan Emre Tıptaş'a isabet etti. Hastaneye kaldırılan Tıptaş yaşamını yitirdi.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde edinilen bilgiye göre Kesikkeli köyünde bir evin bahçesinde düzenlenen düğünde, silahla havaya rastgele ateş açılması sonucu sahnedeki zurna sanatçısı Emre Tıptaş (40) yaralandı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Çevredekilerce Kadirli Devlet Hastanesine götürülen Tıptaş, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düğünde işini yapan zurnacıya maganda kurşunu isabet etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • MuRat TopRak MuRat TopRak:
    ilk atılan kurşun isabet ediyor. zurnacının göğüsüne gelip davulcunun kafasına kan sıçrıyor 2 2 Yanıtla
    Tuğrul Coşar Tuğrul Coşar:
    Eee yanii sen olay yeri inceleme mı nesin simdi mesele bumu ilk atılan mermi mi.orda silah sikanlarin hepsi ibreti alem için cinayetle yargılanıp muubet hapis cezası alorsa bir nebze bu tür olayların önüne geçebilir 1 0
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement