Düzce'de Kanalizasyon Çalışması Sırasında 2 İşçi Yaralandı - Son Dakika
3. Sayfa

Düzce'de Kanalizasyon Çalışması Sırasında 2 İşçi Yaralandı

Düzce'de kanalizasyon çalışması sırasında 2 işçi yaralandıDÜZCE - Düzce'nin Çilimli İlçesinde alt yapı çalışması sırasında toprak kaydı, 2 işçi yaralandı.

26.12.2017 16:42

Düzce'de kanalizasyon çalışması sırasında 2 işçi yaralandı

DÜZCE - Düzce'nin Çilimli İlçesinde alt yapı çalışması sırasında toprak kaydı, 2 işçi yaralandı.

Olay saat Düzce'nin Çilimli İlçesi Ulucami Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, belediyeye ait kanalizasyon ve alt yapı çalışmaları sırasında iş makinesinin kazdığı alanda göçük meydana geldi. Bu sırada İsmail K. ve Kadem T. göçükte yaralandı. Diğer işçilerin fark etmesi ve müdahale etmesi işçiler bulunduğu yerden kurtarılarak sağlık ekipleri tarafından Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

İşçilerinin durumları iyi olduğu öğrenilirken olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Düzce\'de Kanalizasyon Çalışması Sırasında 2 İşçi Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Düzce'de Kanalizasyon Çalışması Sırasında 2 İşçi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement