Kocaeli'de elektrikli araç kaza yaptı: 2 kadın yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kocaeli'de elektrikli araç kaza yaptı: 2 kadın yaralandı

Kocaeli\'de elektrikli araç kaza yaptı: 2 kadın yaralandı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde 16 yaşındaki sürücünün kullandığı elektrikli araç, kontrolden çıkarak kaldırımda sohbet eden 4 kadının arasına daldı. Kazada 1'i ağır 2 kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Soruşturma başlatıldı.

22.05.2024 19:31

Kocaeli'nin Derince ilçesinde 16 yaşındaki sürücünün kullandığı elektrikli araç, kontrolden çıkarak kaldırımda sohbet eden 4 kadının arasına daldı. 1'i ağır 2 kadının yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Dumlupınar Mahallesi Aslantaş Sokak ile Köprülü Sokak arasında meydana geldi. B.K. (16) idaresindeki Volta marka 41 ATH 027 plakalı elektrikli araç, bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak kaldırımda sohbet eden 4 kadının arasına daldı. Kazanın şiddetliyle F.A. ile F.Ç. isimli kadınlar yaralandı, araç ise yaklaşık 15 metre sürüklenerek yan yattı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadınlar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kadınlardan F.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, 16 yaşındaki B.K'nın ise polis merkezine götürüldüğü bildirildi. Kazanın ardından yan yatan araç ise çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hızla gelen aracın önce kaldırıma, ardından da kadınların arasına daldığı anlar yer aldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kocaeli'de elektrikli araç kaza yaptı: 2 kadın yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement