Erzurum'da Lise Öğretmeni Eşi ve Kızını Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Erzurum'da Lise Öğretmeni Eşi ve Kızını Bıçaklayarak Öldürdü

Erzurum\'da Lise Öğretmeni Eşi ve Kızını Bıçaklayarak Öldürdü

Erzurum'un Palandöken ilçesinde yaşanan olayda, bir lise öğretmeni evde tartıştığı eşi ve kızını bıçaklayarak öldürdü. Tartışmanın sebebi henüz bilinmiyor. Polis, şüpheliyi şehir dışına kaçarken yakaladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

14.03.2024 04:54

Erzurum'un Palandöken ilçesinde bir lise öğretmeni, evde tartıştığı eşi ve kızını bıçaklayarak öldürdü. Olayın sebebi henüz bilinmiyor.

BIÇAKLAYARAK EVDEN KAÇTI

Palandöken ilçesi Yunus Emre Mahallesi, Sancak Caddesi Sancak Sitesi'nde ikamet eden, öğretmen Zülküf B. (46) eşi Kadriye B. (44) arasında henüz sebebi bilinmeyen bir tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü ve Zülküf B, eşi Kadriye B. ile kızı Asude Pelen B'yi (20) bıçaklayarak evden kaçtı.

ÖĞRETMEN ŞEHİR DIŞINA KAÇMAK İSTERKEN YAKALANDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak bıçaklanan anne ile kızın hayatını kaybettiği tespit edildi. Zülküf B. aracıyla şehir dışına kaçmak isterken polis tarafından Çat ilçesi yönüne giderken yakalandı. Olayla ilgili soruşturma ve inceleme devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Erzurum'da Lise Öğretmeni Eşi ve Kızını Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Omer Akin: Nasıl erkeklik.ne kadar kolay kendinden zayıf insanları dövmek vurmak öldürmek. Kadınlarda bi tartışma esnasında bi susmasını bilmiyor.bi sus.dur.adamin siniri geçince yine konus.inat etmenin sonucu bir anlık öfke. Zor.cok zor. 0 0 Yanıtla

Advertisement