Eski Okulun Kalorifer Petekleri Çalındı - Son Dakika
3.Sayfa

Eski Okulun Kalorifer Petekleri Çalındı

Adıyaman’da, eski bir okul binasında bulunan kalorifer petekleri kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı.

23.02.2016 12:21

Adıyaman'da, eski bir okul binasında bulunan kalorifer petekleri kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan ve kullanılmayan Adıyaman Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi binasına giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler bina içerisinde bulunan kalorifer peteklerini çaldı. 30 adet kalorifer peteğinin çalındığı olayda şahıs ya da şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eski Okulun Kalorifer Petekleri Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement