Gaziantep'te komşuların silahlı kavgasında 3 çocuk yaralandı - Son Dakika
3. Sayfa

Gaziantep'te komşuların silahlı kavgasında 3 çocuk yaralandı

Gaziantep'te komşuların silahlı kavgasında 3 çocuk yaralandı Gaziantep'te daha önce aralarında husumet bulunan iki komşu arasında çıkan silahlı kavga da 3 çocuk yaralandı.

20.11.2022 12:56  Güncelleme: 13:16

Gaziantep'te komşuların silahlı kavgasında 3 çocuk yaralandı

GAZİANTEP - Gaziantep'te daha önce aralarında husumet bulunan iki komşu arasında çıkan silahlı kavga da 3 çocuk yaralandı.

Gaziantep'in Şehitkamil İlçesine bağlı, Şirinevler mahallesinde meydana geldi. Olay bugün sabah saatlerinde daha önce aralarında husumet bulunan iki aile arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavganın kullanıldığı kavgada ateşlenen silahın hedefi olan çocuklardan Sıraç Çeliktop (5), Serdar Aşık (9), Zeki Avcı yaralandı. Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından çocukları Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye sevk edildi.

Yaralı çocuklardan Sıraç Çeliktop'un hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken olay yerinden kaçan silahlı şahısların yakalanması için polis ekipleri tarafından soruşturma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Gaziantep\'te komşuların silahlı kavgasında 3 çocuk yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Gaziantep'te komşuların silahlı kavgasında 3 çocuk yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement