İstanbul'da gündüz vakti fuhuş pazarlığı! Kimseye aldırış etmeden iç çamaşırını gösterdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
3.Sayfa

İstanbul'da gündüz vakti fuhuş pazarlığı! Kimseye aldırış etmeden iç çamaşırını gösterdi

12.06.2025 09:51

İstanbul Kartal sahilinde bir hayat kadını gündüz vakti fuhuş için yol kenarında araçlara tuhaf hareketler yaptı. Dikkat çekmek için iç çamaşırını gösteren kadın, karşısındaki AVM'deki insanlara aldırış etmedi.

Sık sık hayat kadınlarının fuhuş pazarlığı yaptığı Kartal sahili bu kez gündüz benzer görüntülere sahne oldu. AVM'nin karşısındaki sahil yolunda duran bir hayat kadını, araçların dikkatini çekmek için elinden geleni yaptı. El hareketleri yapan kadın zaman zaman iç çamaşırını da sürücülere gösterdi. AVM'deki ve çevresindeki insanlara aldırış etmeyen kadının rahat tavırları kameralara yansıdı.

BÖLGE SAKİNLERİ İSYANDA

Sık sık hayat kadınlarının durduğu bölgede yaşayan vatandaşlar akşam 22.00'den sonra her gece aynı manzaraların ortaya çıktığını belirterek yetkililerin duruma el atmasını istedi.

İstanbul'da gündüz vakti fuhuş pazarlığı! Kimseye aldırış etmeden iç çamaşırını gösterdi

AYNI BÖLGE DAHA ÖNCE DE BENZER GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLMUŞTU

Kartal sahil yolu daha önce de benzer haberlerle gündeme gelmişti. Geçtiğimiz mayıs ayında çekilen görüntülerde sahil yolunda bekleyen kadınlar araç sürücüleri ile fuhuş pazarlığı yapmıştı. Görüntülerde, araç sürücüleri ile dur kalk şeklinde pazarlık yapan kadınlar, uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden olmuştu.

İstanbul'da gündüz vakti fuhuş pazarlığı! Kimseye aldırış etmeden iç çamaşırını gösterdi

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da gündüz vakti fuhuş pazarlığı! Kimseye aldırış etmeden iç çamaşırını gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Serkan Basar:
    Zinayı 2004 te suç defterinden çıkaran AKP lilere gösterin bu resmi 275 61 Yanıtla
  • İsmail Karakuş:
    gösterdi derken? sütyen şort geziyorlar sokakta ayırt etmek imkansız. 252 13 Yanıtla
  • Henrik Larson:
    Laik türkiyeye hosgeldiniz 99 136 Yanıtla
    Yunus Durak:
    Neden adını gizleyerek yazıyorsun. Muhafazar kesmini Bursada ki Bademleme tarikatınıda veya çocukları istismar edenleride gördük, 0 0
  • VATAN SEVER:
    Kadın giyinmiş. Eskişehir, Manisa da giyinmiş kadın bulmak zor. Bu haber yerine çarşıya çıkıp bakın... 91 20 Yanıtla
  • ozkan Karakas:
    Zina 2004 önce dshah fazlaydı ve İstanbul fuhuş esrar batagiydi Allah reisten bin kere razı olsun hepsini sildi 15 33 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement