Karabük'te 48 suç kaydı bulunan şüpheli tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Karabük'te 48 suç kaydı bulunan şüpheli tutuklandı

Karabük\'te 48 suç kaydı bulunan şüpheli tutuklandı

Karabük'te polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan ve 48 suç kaydı bulunan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şüpheli, görevlilere aracını süren ve kaçan şahıs, kısa süreli kovalamacanın ardından yakalandı. A.T. isimli şahsın adliyeye sevk edilmesinin ardından nöbetçi hakimlikçe tutuklandığı belirtildi. Şüphelinin kaçmasına yardımcı olan M.D. hakkında ise suçluyu kayırma suçundan işlem yapıldı ve 50 bin lira trafik cezası kesildi.

24.05.2024 15:18

Karabük'te 48 suç kaydı bulunan ve polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Yeşil Mahalle'de uygulama yaptıkları sırada bir otomobili durdurmak istedi.

"Dur" ihtarına uymayıp aracını görevlilerin üzerine süren şüpheli şahıs görevi başındaki komisere çarparak kaçtı. Kısa süreli kovalamacanın ardından şüpheli araç Öğlebeli Mezarlığında kıskıvrak yakalandı.

Gözaltına alınan A.T. isimli şahsın 48 suç kaydı olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.T, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Şüphelinin kaçmasına yardımcı olan M.D. hakkında ise "suçluyu kayırma" suçundan adlı işlem yapılırken 12 suç kaydı bulunan şahsa kaçma sırasında ihlal ettiği kurallar sebebiyle 50 bin lira trafik cezası kesildi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Karabük'te 48 suç kaydı bulunan şüpheli tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement