Kavgayı Ayırmak İsterken Kalp Krizi Geçiren Şahıs Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Kavgayı Ayırmak İsterken Kalp Krizi Geçiren Şahıs Hayatını Kaybetti

Kavgayı Ayırmak İsterken Kalp Krizi Geçiren Şahıs Hayatını Kaybetti

Aydın’ın Köşk ilçesinde önceki gece meydana gelen bir kavgayı ayırmak isterken kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılan 41 yaşındaki Sabahattin Kılınç hayatını kaybetti.

08.07.2018 14:21

Aydın'ın Köşk ilçesinde önceki gece meydana gelen bir kavgayı ayırmak isterken kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılan 41 yaşındaki Sabahattin Kılınç hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; Önceki gece Köşk Çevreyolu yakınlarında iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'ın da amcasının oğlu olan Sabahattin Kılınç kavgayı ayırmak için gittiğinde tanıdığı ve akrabası olan iki kişiyi silahla vurulmuş halde gördü. Kan gördüğünde fenalaştığı öğrenilen Sabahattin Kılınç olaydan sonra fenalaşınca Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Sabahttin Kılınç yoğun bakıma alındı. Durumu gittikçe fenalaşan Sabahattin Kılıç öğlen saatlerinde hayatını kaybetti.

Bir ay önce babasını kaybeden 41 yaşındaki Sebahattin Kılınç'ın ani ölümü ilçede üzüntüye neden oldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kavgayı Ayırmak İsterken Kalp Krizi Geçiren Şahıs Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement