9. kattan düşen gençten acı haber! Kaza mı, intihar mı? - Son Dakika
3.Sayfa

9. kattan düşen gençten acı haber! Kaza mı, intihar mı?

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 9'uncu kattan düşen 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Olay, Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. E.B. (14), evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan kontrollerde genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

03.03.2024 01:30  Güncelleme: 01:31

Kayseri Melikgazi'de 9'uncu katta bulunan evin balkonunda düşen 17 yaşındaki E.B., hayatını kaybetti. Olay sonrası gencin yakınları acı haberle sinir krizi geçirdi. Şüpheli ölümün aydınlatılması için çalışma başlatıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İlçeye bağlı Bahçelievler Mahallesi 2270. Sokak üzerinde yaşanan olayda E.B. (17), 9'uncu kattaki evinin balkonundan aşağıya düştü. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi aldı.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde E.B.'nin hayatını kaybettiği belirlenirken yapılan incelemelerin ardından E.B.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Acılı haberi alan yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

9. kattan düşen genç hayatını kaybetti
9. kattan düşen gençten acı haber! Kaza mı, intihar mı?
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 9. kattan düşen gençten acı haber! Kaza mı, intihar mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Aytan Akın: Yaşı kaç bir karar verin 14 17 hangisi 76 1 Yanıtla
  • XYZ: Bu dönem moda balkondan düşmek veya itilmek. Bir ara asansör, bir ara maden, bir ara baska bir sey. Uzaktan kumandaya basılmış gibi. 37 2 Yanıtla
  • Can: Komedi gibi haber sayfasısınız yemin ederim 13 1 Yanıtla
  • Murat Mertkol: İnsan durup dururken balkondan nasıl düşer intihar etmediyse biri atmıştır diye dusunuyorum Allah rahmet eylesin daha çok gençti 7 0 Yanıtla

Advertisement