Kırıkkale Yaşlı Anne ile Oğlu Sobadan Zehirlenerek Öldü - Son Dakika
3. Sayfa

Kırıkkale Yaşlı Anne ile Oğlu Sobadan Zehirlenerek Öldü

Kırıkkale Yaşlı Anne ile Oğlu Sobadan Zehirlenerek Öldü

Yaşlı anne ile oğlu sobadan zehirlenerek öldü Kırıkkale'de dün gece ağırladıkları komşularının evden ayrılmasından sonra yanan kömür sobasından çıkan zehirli gazdan etkilenen 84 yaşındaki Münevver Erdem ile 51 yaşındaki oğlu Gürkan İlhan Erdem hayatlarını kaybettiler.

04.02.2016 16:53

Yaşlı anne ile oğlu sobadan zehirlenerek öldü

Kırıkkale'de dün gece ağırladıkları komşularının evden ayrılmasından sonra yanan kömür sobasından çıkan zehirli gazdan etkilenen 84 yaşındaki Münevver Erdem ile 51 yaşındaki oğlu Gürkan İlhan Erdem hayatlarını kaybettiler.

Olay, Bağlarbaşı Mahallesi, Lefkoşe Caddesi, 843. Sokak'ta bulunan tak katlı 4 numaralı evde meyadna geldi. Münevver Erdem ile oğlu Gürkan İlhan Erdem, gece yarısı komşularını ağırladıktan sonra yatttı. Kömür sobasının yanarken bacanın çekmemesi sonucu 3 çocuk annesi Münevvet Erdem ile yine 3 çocuk babası Gürkan İlhan Erdem zehirlenerek hayatını kaybetti. Bir mobilya mağazasında çalışan Gürkan İlhan Erdem'in sabah işe gelmemesi üzerine şüphelenen yakınları, durumu öğlen saatlerinde polise haber verdi. Kırılan kapı sonucu evde anne ve oğlunun cesetleri ile karşılaşıldı. Bu sırada evde bulunan kanarya adlı kuşun zehirlenmediği görüldü.

Olayı duyan Erdem ailesinin yakınları sinir krizi geçirirken, polis olay yerinde geniş güvenlik tedbiri aldı. Nöbetçi savcının olay yerine gelmesi sonucu cenazeler önce Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne, ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Kırıkkale Yaşlı Anne ile Oğlu Sobadan Zehirlenerek Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement