Köpeklerin Kovalamasıyla Kuyuya Düşen 37 Koyun Kurtarıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Köpeklerin Kovalamasıyla Kuyuya Düşen 37 Koyun Kurtarıldı

Köpeklerin kovalamasıyla kuyuya düşen 37 koyun kurtarıldı Kovalanan koyunlardan 3 tanesi yaralanırken 2 koyun ise telef olduADIYAMAN - Adıyaman'da köpekler tarafından kovalanarak kuyuya düşen 38 koyundan biri telef olurken geriye kalan koyunlar itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarıldı.

08.10.2017 14:37

Köpeklerin kovalamasıyla kuyuya düşen 37 koyun kurtarıldı

Kovalanan koyunlardan 3 tanesi yaralanırken 2 koyun ise telef oldu

ADIYAMAN - Adıyaman'da köpekler tarafından kovalanarak kuyuya düşen 38 koyundan biri telef olurken geriye kalan koyunlar itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarıldı. Kuyu dışında kalan 3 koyun köpekler tarafından ısırılarak yaralanırken 1 koyun ise parçalandı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman- Gölbaşı Karayolu üzerinde bulunan Börgenek Köyü yakınlarında Mehmet Karababa'ya ait koyunlara saldırdığı iddia edilen bir işletmenin köpeklerinden korkan koyun sürüsü kaçmaya başladı. Korkudan sağa sola kaçan koyunlar olay yeri yakınlarında bulunan ve üzeri açık olan 4 metre derinliğindeki eski arıtma kuyusuna düştü. Arıtma kuyusuna düşen 38 hayvan saldırdığı iddia edilen köpeklerden kurtulurken kuyu dışında kalan 3 koyun köpeklerin ısırması sonucu yaralandı, 1 koyun ise parçalanarak telef oldu. Bir süre sonra olayı fark eden Mehmet Karababa durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri incelemelerde bulunurken kuyu içerisine düşen 38 hayvanın kurtarıla bilmesi için itfaiye ekipleri çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar sonucunda kuyuya düşen 38 koyundan 37'si sağ olarak çıkarılırken suda boğularak telef olan 1 koyunun leşi de itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

Köpeklerin Kovalamasıyla Kuyuya Düşen 37 Koyun Kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Köpeklerin Kovalamasıyla Kuyuya Düşen 37 Koyun Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement