Kumarbazların Ramazan Klasiği 'Tombala' - Son Dakika
3.Sayfa

Kumarbazların Ramazan Klasiği 'Tombala'

Kumarbazların Ramazan Klasiği \'Tombala\'

Edirne’de, jandarma ekipleri bir şahsın ikametinin altında bulunan ve kumar oynattığı dükkanına gece yarısı baskın gerçekleştirdi.

05.06.2017 15:37

Edirne'de, jandarma ekipleri bir şahsın ikametinin altında bulunan ve kumar oynattığı dükkanına gece yarısı baskın gerçekleştirdi. İçerisinin dışarıdan görünmemesi için camlarının gazetelerle kaplandığı dükkanda çalışır vaziyette tombala makinesi, tombala kartları ve paralar ele geçirildi.

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, Merkez'e bağlı Tayakadın köyünde bir şahsın evinin altında bulunan dükkanın kumar oynattığı bilgisi alınması üzerine hareket geçti. Jandarma ekiplerince, söz konusu adrese gece yarısı yapılan baskında, kumarhane içerisinde çalışır vaziyette tombala makinası, kumar masalarının üzerinde ise tombala kartları ve paralar ele geçirildi. Ayrıca, kumar oynatılan yerin camlarının dışarıdan gözükmemesi için gazete kağıdı ile kapatıldığı bildirildi.

Kişi başı 227 TL idari para cezası

Kumarhanenin içerisinde yakalanarak, kumar oynadığı tespit edilen 40 kişiye, 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu göre Kumar oynama fiilini gerçekleştirdikleri için, her bir şahsa 227 TL idari para cezası uygulandığı belirtildi. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla, kumar malzemeleri ve masalardan çıkan 2 bin 245 TL paraya el konularak, söz konusu mekanın mühürlendiği öğrenildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kumarbazların Ramazan Klasiği 'Tombala' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement