Malatya polisi tarihi eser kaçakçılığı, gümrük kaçağı tütün mamulleri ve emtia kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik operasyonlar düzenledi.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından son bir hafta içerisinde yapılan operasyonlarda, 3 bin 390 paket gümrük kaçağı sigara, 30 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen Sikke, 22 adet gümrük kaçağı elektronik sigara ve sigara likiti, 6 kg gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi.
5 Şüpheli hakkında Kaçakçılığın Men ve Takibine Dair Kanun ve Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında yasal işlem yapıldı. - MALATYA
Son Dakika › 3. Sayfa › Malatya Polisi Kaçakçılara Göz Açtırmıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?