MHP'li Eski Vekilin Ağabeyini Öldüren Silahlı Saldırgan Polise Teslim Oldu - Son Dakika
3. Sayfa

MHP'li Eski Vekilin Ağabeyini Öldüren Silahlı Saldırgan Polise Teslim Oldu

MHP'li eski vekilin ağabeyini öldüren silahlı saldırgan polise teslim oldu Dr. Kocaman: "Hasan Ersoy olay yerinde çok kan kaybetmiş"OSMANİYE - Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy'u yaralayan yardımcısı Hasan Ersoy'u öldüren katil zanlısı polise teslim oldu.

03.07.2018 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'li eski vekilin ağabeyini öldüren silahlı saldırgan polise teslim oldu

Dr. Kocaman: "Hasan Ersoy olay yerinde çok kan kaybetmiş"

OSMANİYE - Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy'u yaralayan yardımcısı Hasan Ersoy'u öldüren katil zanlısı polise teslim oldu.

Kimliği açıklanmayan silahlı saldırganın olaydan sonra suç aleti silahla polise teslim olduğu belirtildi. Saldırganın sorgulamaya alındığı öğrenildi.

Bu arada, Ersoy'un ilk olarak kaldırıldığı özel hastanenin doktorlarından Mustafa Kocaman, yaptığı açıklamada, Hasan Ersoy isimli hastanın bugün 12.15 sularında 112 ekipleri tarafından ateşli silahla yaralanması sonucu kalp ve solunumu durmuş durumda getirildiğini belirterek, "Getirilir getirilmez müdahaleye başladık. Bel altında, sağ ve sol her iki bacakta diz üzeri ve altında bir çok giriş çıkış delikleri mevcuttu. Yapılan tüm müdahaleye rağmen hastayı 13.00 civarında kaybettik. Olay yerinde çok kan kaybetmişti, geldiğinde kalp ve solunumu yoktu. Yakınlarının başı sağolsun" dedi.

MHP\'li Eski Vekilin Ağabeyini Öldüren Silahlı Saldırgan Polise Teslim Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa MHP'li Eski Vekilin Ağabeyini Öldüren Silahlı Saldırgan Polise Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement