Motosikletin çarptığı yaya hayatını kaybetti, sürücü ise ağır yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Motosikletin çarptığı yaya hayatını kaybetti, sürücü ise ağır yaralandı

02.04.2022 10:01  Güncelleme: 10:21

Motosikletin çarptığı yaya hayatını kaybetti, sürücü ise ağır yaralandı Çarpmanın şiddeti ile 70 metre sürüklendiği belirtildi Antalya'da motosikletin çarptığı yaya hayatını kaybetti, sürücü ise ağır yaralandı.

Motosikletin çarptığı yaya hayatını kaybetti, sürücü ise ağır yaralandı

Çarpmanın şiddeti ile 70 metre sürüklendiği belirtildi

ANTALYA - Antalya'da motosikletin çarptığı yaya hayatını kaybetti, sürücü ise ağır yaralandı. Öte yandan kazanın meydana geldiği yerin hemen 100 metre ilerisinde bir süt geçit olduğu ve motosikletin de çarpmanın şiddeti ile 73 metre sürüklendiği öğrenildi.

Kaza, gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Buğra E. 'nin kullandığı 33 AGN 585 plakalı motosiklet, Gazi bulvarı Asayiş kavşağından Düden kavşağına giden yol üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan Ender Çakır'a çarptı. Kazayı görenler durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık çalışanları, ağır yaralanan Çakır'ın, olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Motosiklet sürücü ise ağır yaralanarak, sağlık çalışanları tarafından hastaneye kaldırıldı.

100 metre ileride üst geçit varmış

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Ender Çakırın cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Öte yandan yapılan incelemeden kazanın meydana geldiği yerin hemen 100 metre ilerisinde bir üst geçit olduğu öğrenildi. Motosikletin ise çarpmanın şiddeti ile 73 metre sürüklendiği belirtildi. Kazaya karışan kişilerin eşyaları ise sağa sola savruldu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Motosikletin çarptığı yaya hayatını kaybetti, sürücü ise ağır yaralandı - Son Dakika


Advertisement