Günün özeti - Son Dakika
3. Sayfa

Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledikDepremden bir gün önce elektrik akımına kapılan genç, depremden de bir saniyeyle kurtulduİzmir'de 6,6 büyüklüğündeki deprem sırasında yıkılan Doğan Apartmanı'nın giriş katından ki bir kafeden kaçarak son anda kurtulan 21 yaşındaki İsmail...

03.11.2020 11:53  Güncelleme: 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik

Depremden bir gün önce elektrik akımına kapılan genç, depremden de bir saniyeyle kurtuldu

İzmir'de 6,6 büyüklüğündeki deprem sırasında yıkılan Doğan Apartmanı'nın giriş katından ki bir kafeden kaçarak son anda kurtulan 21 yaşındaki İsmail Zubaroğlu, depremin halen etkisinde olduğunu ve kaldığı çadıra birisi girince yerin titremesini hissettiğini söyledi. Depremden bir gün öncesi de elektrik akımına kapılarak ölmekten son anda kurtulduğunu belirten genç adam, "Sırada ki ne acaba diye düşünüyorum" dedi.

...

Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı

Tüketici fiyat endeksi Ekim'de bir önceki aya göre yüzde 2,13 artış kaydetti.

Fatih gemisi Türkali-1 kuyusuna ulaştı Fatih Sondaj gemisi, Karadeniz'de Tuna-1 kuyusunun ardından yeni müjdeler için yola çıkmıştı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamada, Fatih sondaj gemisinin Türkali-1 kuyusuna ulaştığı bildirildi.

...

MSB: "MAVİ BALİNA-2020 Davet Tatbikatı planlandığı gibi başarıyla devam ediyor"

MSB: " Doğu Akdeniz'de, Türk Deniz Kuvvetleri Türkiye Bayrağı unsurları ile ABD, Pakistan ve NATO Daimi Deniz Görev Grubu-2'de görevli Bulgaristan, İspanya, Romanya gemilerinin katılımı ile icra edilen MAVİ BALİNA-2020 Davet Tatbikatı planlandığı gibi başarıyla devam ediyor."

....

Avusturya'daki silahlı saldırıda ölü sayısı 3'e yükseldi

Avusturya'nın başkenti Viyana'da farklı noktalarda düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 3'e yükseldiği belirtildi.

(İHA)

Günün özeti
Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement