New York'ta Filistin ve İsrail Destekçileri Arasında Protesto Çatışması - Son Dakika
3.Sayfa

New York'ta Filistin ve İsrail Destekçileri Arasında Protesto Çatışması

New York\'ta Filistin ve İsrail Destekçileri Arasında Protesto Çatışması

ABD'nin New York kentinde Times Meydanı'nda Filistin ve İsrail yanlısı gruplar arasında düzenlenen protestolarda karşı karşıya geldi. Filistin destekçileri Hamas'ın İsrail'e yönelik saldırılarını desteklerken, İsrail destekçileri ise Filistin'e tepki gösterdi. Olaylar sırasında fiziksel temas olmazken, polis geniş güvenlik önlemleri aldı.

08.10.2023 23:00  Güncelleme: 23:08

ABD'nin New York kentinde Filistin destekçileri ile İsrail destekçileri düzenledikleri protestolar ile karşı karşıya geldi.

ABD'nin New York kentinde bulunan Times Meydan'ında Filistin ve İsrail yanlısı karşıt protestolar düzenlendi. Ellerinde Filistin bayrakları taşıyan göstericiler, Hamas'ın İsrail'e yönelik saldırılarını destekleyerek, "İntifadayı küreselleştirin", "Yerleşimci Siyonist devleti parçalayın" ve "Özgür Filistin" sloganları attı.

Ellerinde İsrail bayrakları bulunan göstericiler ise, "Utanç" ve "Katiller" sloganları atarak, Filistin destekçilerine tepki gösterdi.

İki grupta birbirine fiziksel temasta bulunmazken, New York polisinin bölgede geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. - NEW YORK

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa New York'ta Filistin ve İsrail Destekçileri Arasında Protesto Çatışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement