Elazığ'da vatandaşın 'intihar edeceğim' ihbarı ekipleri harekete geçirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Elazığ'da vatandaşın 'intihar edeceğim' ihbarı ekipleri harekete geçirdi

21.05.2022 21:41  Güncelleme: 23:41

Elazığ'da vatandaşın 'intihar edeceğim' ihbarı ekipleri harekete geçirdi Elazığ'da bir kişi, arkadaşlarına 'intihar edeceğim' mesajı gönderdi.

Elazığ'da vatandaşın 'intihar edeceğim' ihbarı ekipleri harekete geçirdi

ELAZIĞ - Elazığ'da bir kişi, arkadaşlarına 'intihar edeceğim' mesajı gönderdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri kapıdan, itfaiye ekipleri de pencereden girerek şahsın intihar etmesini önledi.

Olay, merkez Rızaiye Mahallesi Kubbeli Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği öğrenilemeyen bir vatandaş, arkadaşlarına mesaj atarak 'İntihar edeceğim' dedi. İntihar etmesinden korkan arkadaşları durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, binanın 5'inci katında oturan vatandaşın evine, polis ekipleri kapıdan, itfaiye ekipleri de merdivenli araç yardımıyla balkondan girdi. İntihar edeceği tahmin edilen şüpheli polis ekipleri tarafından olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekiplerine teslim edildi.

Vatandaş, sağlık ekipleri tarafından Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da vatandaşın 'intihar edeceğim' ihbarı ekipleri harekete geçirdi - Son Dakika


Advertisement