Şanlıurfa'da motosiklet hırsızlığı kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Şanlıurfa'da motosiklet hırsızlığı kamerada

Şanlıurfa'da motosiklet hırsızlığı kamerada Şanlıurfa'da bir bina girişine park edilen motosikletin iki hırsız tarafından çalındığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

08.04.2023 14:36  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da motosiklet hırsızlığı kamerada

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da bir bina girişine park edilen motosikletin iki hırsız tarafından çalındığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre hırsızlık, Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesinde meydana geldi. Bina sakinlerinden İbrahim Çoban, motosikletini bina girişinde park ederek, evine gitti. Sabah uyandığında motosikletinin olmadığını fark eden Çoban, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Motosikletinin çalındığını kamera kaydından fark eden Çoban, durumu polise bildirdi. Polis, iki hırsızın kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Yaklaşık 30 bin TL zararının olduğunu belirten İbrahim Çoban, motosikletinin bulunmasını istedi. Çoban, "Güvenlik kameralarına baktığımızda gece 01.30 ile 02.00 arası iki hırsız buraları gözetleyip içeri giriyorlar. Motorları bir bir keşfediyor. Güvenlik kamerasını görüyorlar, güvenlik kamerasının da kablolarını koparıyorlar. Daha sonra motosikletim kilitli olduğu halde kilidi kırıp çalıyorlar. Emniyet giderek şikayetçi oldum. Mağdurum motosikletimin bulunmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

İki hırsızın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Şanlıurfa\'da motosiklet hırsızlığı kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şanlıurfa'da motosiklet hırsızlığı kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement