Sinop Boyabat'ta yürüme engelli 58 yaşındaki kişi konteynerde ölü bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sinop Boyabat'ta yürüme engelli 58 yaşındaki kişi konteynerde ölü bulundu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Sinop Boyabat\'ta yürüme engelli 58 yaşındaki kişi konteynerde ölü bulundu

Sinop'un Boyabat ilçesinde yürüme engelli 58 yaşındaki kişi, yalnız yaşadığı konteynerde ölü bulundu. Yakınları ve komşuları konteynere girince kişiyi hareketsiz buldu; sağlık ekipleri hayatını kaybettiğini belirledi, cenazesi morga kaldırıldı.

Sinop'un Boyabat ilçesinde bir kişi, yaşadığı konteynerde ölü bulundu.

Olay, ilçeye bağlı Yeni Mahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, konteynerde yalnız yaşayan yürüme engelli Hüseyin Menteş'ten (58) bir süredir haber alamayan yakınları ve komşuları, kontrol etmek için konteynere girdi. Menteş'i hareketsiz halde bulan vatandaşlar, durumu ekiplere bildirdi.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Menteş'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alarak inceleme yaptı. Menteş'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.