Son Dakika | Makas atan otomobil ortadan ikiye bölündü: 1 ölü, 10 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Son Dakika | Makas atan otomobil ortadan ikiye bölündü: 1 ölü, 10 yaralı

Son dakika 3. sayfa haberine göre Makas atan otomobil ortadan ikiye bölündü: 1 ölü, 10 yaralı Başkent'te Samsun yolu Lalahan mevkiinde makas atarak seyreden sürücünün kontrolünden çıkan otomobil ikiye bölündü.

19.07.2021 00:58  Güncelleme: 03:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Makas atan otomobil ortadan ikiye bölündü: 1 ölü, 10 yaralı

ANKARA - Başkent'te Samsun yolu Lalahan mevkiinde makas atarak seyreden sürücünün kontrolünden çıkan otomobil ikiye bölündü. İkiye bölünen aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, 10 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Samsun yolu üzerinden Ankara istikametine doğru seyir halinde olan ve iddiaya göre diğer araçlara makas atarak ilerleyen otomobil bir anda sürücüsünün kontrolünden çıktı. O sırada seyir halinde olan önündeki araca vurduktan sonra karşı şeride geçen araç, ters istikametten gelen araçlara da vurduktan sonra ortadan ikiye bölündü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Makas atan aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Öte yandan 1'i ağır, toplam 10 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Son Dakika | Makas atan otomobil ortadan ikiye bölündü: 1 ölü, 10 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son Dakika | Makas atan otomobil ortadan ikiye bölündü: 1 ölü, 10 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ahmet Atalay: Bu kazayı net goren varmi ltf bi yardimci olun 0 0 Yanıtla

Advertisement