Anneye acı veda... Kocası tarafından öldürülen kadın toprağa verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Anneye acı veda... Kocası tarafından öldürülen kadın toprağa verildi

Anneye acı veda.

10.04.2022 13:56  Güncelleme: 15:07

Anneye acı veda... Kocası tarafından öldürülen kadın toprağa verildi

Burdur'da uzaklaştırma kararı bulunan kocası tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülen kadın, Ordu'da toprağa verildi

ORDU - Burdur'da, uzaklaştırma kararı bulunan eşi tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülen kadın, memleketi Ordu'da toprağa verildi.

Burdur'da dönerci dükkanı işleten kadın, hakkında uzaklaştırma aldığı eşi tarafından av tüfeğiyle işyerinde vurularak öldürüldü. Burç Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde geçtiğimiz gece meydana gelen olayda, dönercilik yapan Nurcan Seçer (35), hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ve bir süredir ayrı yaşadığı eşi Serhan Seçer tarafından iş yerinde silahlı saldırıya uğradı. Av tüfeği ile başından ağır yaralı olarak Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Eşini vurduktan sonra olay yerinden kaçan Serhan Seçer, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Serhan Seçer'in birlikte dönercilik yaptığı eşi Nurcan Seçer ile bir süredir ayrı yaşadığı ve eşinin kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

Bir çocuk annesi Nurcan Seçer'in cenazesi, memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde gönderildi. Sabah saatlerinde Atatürk Mahallesi'nde bulunan Yüzüncü Yıl Camii'ndeki alınan cenaze, sonrasında ise ilçeye bağlı Ortaköy Mahallesi'ne gönderildi. Burada baba Mustafa Kılıç, anne Fadime Kılıç ile kardeşi Ömer Kılıç taziyeleri kabul ederken, Nurcan Seçer'in 10 yaşındaki oğlu Şeref Seçer de hazır bulundu.

Ortaköy Mahalle Camii'nde öğlen namazı sonrası helallik alındı, bu esnada 10 yaşındaki Şeref Seçer'in hakkını helal etmesi duygulandırdı. Kılınan cenaze namazının ardından Nurcan Seçer, aynı mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi.

Öte yandan olayı gerçekleştiren Serhan Seçer'in tutuklandığı öğrenildi.

Anneye acı veda... Kocası tarafından öldürülen kadın toprağa verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Anneye acı veda... Kocası tarafından öldürülen kadın toprağa verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement