Tatvan'da durdurulan otobüste 608 gram metamfetamin taşıyan yolcu tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tatvan'da durdurulan otobüste 608 gram metamfetamin taşıyan yolcu tutuklandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Tatvan\'da durdurulan otobüste 608 gram metamfetamin taşıyan yolcu tutuklandı

Tatvan'da narkotik ekiplerince durdurulan otobüsteki yabancı uyruklu yolcunun mide ve bağırsaklarında 101 parça halinde 608 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde durdurulan bir otobüste yolcu olarak bulunan yabancı uyruklu şahsın mide ve bağırsaklarında 101 parça halinde toplam 608 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklaamada, "Bitlis'te uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar kararlılıkla devam ediyor" denildi.

Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Tatvan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Tatvan ilçesinde bir otobüs durduruldu.

Otobüste yolcu olarak bulunan yabancı uyruklu şahsa yönelik yapılan incelemelerde, röntgen ve tomografi görüntülerinde şahsın mide ve bağırsaklarında uyuşturucu madde bulunduğu tespit edildi.

Yapılan işlemler sonucunda 101 parça halinde toplam 608 gram metamfetamin ele geçirildi.

Uyuşturucu maddeye el konulurken, olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli hakkında "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" suçundan işlem yapıldı. Adli mercilere sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bitlis'te uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.