Tedavi Olmak İçin Hastaneden Cihaz Çaldı, Geri Getirince Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Tedavi Olmak İçin Hastaneden Cihaz Çaldı, Geri Getirince Yakalandı

- Tedavi olmak için hastaneden cihaz çaldı, geri getirince yakalandıSAMSUN - Samsun'da bir medikalci mahrem bölgesindeki siğilleri yakmak için hastaneden cihaz çaldı ve çaldığı cihazı 4 gün sonra geri getirdiğinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

30.10.2018 17:23

- Tedavi olmak için hastaneden cihaz çaldı, geri getirince yakalandı

SAMSUN - Samsun'da bir medikalci mahrem bölgesindeki siğilleri yakmak için hastaneden cihaz çaldı ve çaldığı cihazı 4 gün sonra geri getirdiğinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'nde bulunan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Dermatoloji Servisinde 4 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre göre, medakalcide çalışan 26 yaşındaki R.Ç., mahrem bölgelerinde bulunan siğilleri yakmak için hastanenin dermatoloji (cildiye) polikliniğinde bulunan piyasa değeri 5 bin lira olan crio trapy adlı siğil yakma cihazını çaldı. Hastanenin güvenlik görevlileri güvenlik kamerası kayıtlarından şahsı eşkalini tespit etti.

Çaldığı cihazı bugün geri getirerek çaktırmadan muayene odasına geri koymak için hastanede dolaşan R.Ç., hastanenin güvenlik görevlileri tarafından fark edilince olay Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerine haber verildi. Hastaneye giden hırsızlık polisi R.Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. R.Ç.'nin yanında getirdiği cihaz, hastanede sakladığı yerde ele geçirildi. Suçunu itiraf eden R.Ç., söz konusu cihazı mahrem bölgesindeki siğilleri yakmak için aldığını ve daha sonra da hastaneye geri getirdiğini söyledi. R.Ç., amacının hırsızlık olmadığını iddia etti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Tedavi Olmak İçin Hastaneden Cihaz Çaldı, Geri Getirince Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tedavi Olmak İçin Hastaneden Cihaz Çaldı, Geri Getirince Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement