Tokat'ta çocuğun cinsel istismarı, reşit olmayan çocukla cinsel ilişki, fuhuşa teşvik ve aracılık suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 kişi hakkında kamu davası açıldı.
Tokat Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre 26 Haziran 2018 tarihinde çocuğun cinsel istismarı, reşit olmayan çocukla cinsel ilişki, fuhuşa teşvik ve aracılık suçlarından yürütülen soruşturma sonunda 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiği ve bu kişilerden 10'unun yakalandığı 2 şüpheli hakkında ise çıkarılan yakalama kararının devam ettiği bilgisi paylaşıldı. Yapılan açıklamada şüpheliler F.E., S.Y., M.F.U., D.A., M.K., Y.E., V.U., C.A., A.T., Ö.A., F.G. ve D.A. hakkında Tokat Ağır Ceza Mahkemesinde iddianame düzenlendiği ve kamu davası açıldığı bildirildi.
Emniyetteki ifadelerinin ardından hakim karşısına çıkarılan zanlılardan 4'ü tutuklanırken, 6'sı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - TOKAT
Son Dakika › 3. Sayfa › Tokat'ta Çocuk İstismarcılarına Kamu Davası Açıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?