Yozgat Düğün Davetiyesini Dağıttığı Otomobil Dere Yatağına Uçan Genç Kız Yaralandı Hd - Son Dakika
3.Sayfa

Yozgat Düğün Davetiyesini Dağıttığı Otomobil Dere Yatağına Uçan Genç Kız Yaralandı Hd

Düğün davetiyesini dağıttığı otomobil dere yatağına uçan genç kız yaralandıYOZGAT'ta düğün davetiyesini ailesiyle birlikte dağıtan Fatma Zehra Karslı'nın içinde bulunduğu otomobil dere yatağına uçtu.

22.07.2018 21:06

Düğün davetiyesini dağıttığı otomobil dere yatağına uçan genç kız yaralandı

YOZGAT'ta düğün davetiyesini ailesiyle birlikte dağıtan Fatma Zehra Karslı'nın içinde bulunduğu otomobil dere yatağına uçtu. Genç kız ve ailesi trafik kazasında yaralandı.

Kaza şehir merkezi arıtma tesisi civarında meydana geldi. Düğün davetiyesi dağıtmak için yola çıkan 3 kişilik ailenin içinde bulunduğu 19 DK 713 plakalı otomobil sürücüsü Ebubekir Karslı, direksiyon hakimiyetini kaybedince karşı yöne geçti. Bu sırada otomobil dere yatağına uçtu. Sürücü Ebubekir Karslı, eşi Hatice ve bir hafta sonra düğünü olacak kızı Fatma Zehra yaralandı. Yaralılar, dere yatağında bulunan otomobilden itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışması sonucu çıkarılarak hastanede tedavi altına alındı.

İkinci trafik kazası ise Yerköy ilçesi Yamuklar Köyü yol ayrımında meydana geldi. 58 BS 197 plakalı otomobil sürücüsü Fahri Kuldemir, iddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybederek dere yatağına uçtu. Kazada sürücü sürücü Fahri Kuldemir ile ayrı otomobilde bulunan Ömer Faruk, Belgüzer, Gülay ve Sevilay Kuldemir yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Yerköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı

Yozgat Düğün Davetiyesini Dağıttığı Otomobil Dere Yatağına Uçan Genç Kız Yaralandı Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Yozgat Düğün Davetiyesini Dağıttığı Otomobil Dere Yatağına Uçan Genç Kız Yaralandı Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement