Karaman'da vahşet! Alkol aldığı arkadaşının boğazını kesip öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Karaman'da vahşet! Alkol aldığı arkadaşının boğazını kesip öldürdü

Karaman'da, bir kişi otomobilde alkol alırken tartıştığı arkadaşı Hasan Topuzoğlu'nu boğazını keserek öldürdü. Şüpheli ve otomobilin sürücüsü bu vaziyette şehir merkezinde araçla dolaşmaya devam ederken, gece bekçileri ve polis ekiplerince gözaltına alındı.

21.11.2019 00:25  Güncelleme: 00:58

Karaman'da bir kişi, otomobilde birlikte alkol aldığı arkadaşının boğazını keserek öldürdü. Olay, akşam saat 21.30 sıralarında Rauf Denktaş Mahallesi Kazım Karabekir Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Topuzoğlu (24), arkadaşları M.N.M. (23) ve S.A (23) ile birlikte 42 N 2242 plakalı otomobile binerek alkol almaya başladı.

BIÇAKLA BOĞAZINI KESTİ

Bir süre sonra araç içerisinde M.N.M ile Hasan Topuzoğlu, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın araç içerisinde kavgaya dönüşmesi üzerine M.N.M, arkadaşı Hasan Topuzoğlu'nun bıçakla boğazını kesti. Bu vaziyette şehir merkezinde araçla dolaşmaya devam eden şahıslar, gece bekçileri ve polis ekibinin dur ihtarı üzerine kaçmaya başladı.

KAÇMAYA ÇALIŞTI

Araç sürücüsü S.A., aracı bırakarak kaçması üzerine direksiyona geçen M.N.M, araçla birlikte Rauf Denktaş Mahallesi Kazım Karabekir Paşa Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerinin önüne geldi. Takipte olan polis ekipleri burada şahsı hemen gözaltına aldı.

BOĞAZI KESİLEN KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ ANLAŞILDI

Olay yerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde Hasan Topuzoğlu'nun öldüğünü tespit etti. Olay nedeniyle cadde güvenlik şeridi çekilerek trafiğe kapatıldı. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Hasan Topuzoğlu'nun cesedi Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan M.N.M. ve S.A. ise Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Karaman'da vahşet! Alkol aldığı arkadaşının boğazını kesip öldürdü
Boğazı kesilerek öldürülen Hasan Topuzoğlu
Karaman'da vahşet! Alkol aldığı arkadaşının boğazını kesip öldürdü
Karaman'da vahşet! Alkol aldığı arkadaşının boğazını kesip öldürdü
Karaman\'da vahşet! Alkol aldığı arkadaşının boğazını kesip öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Karaman'da vahşet! Alkol aldığı arkadaşının boğazını kesip öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • İçmeyin şu zıkkımı: Oturun evde eşinizle çocuğunuzla çayınızı kahvenizi için. İzliyorum adamlar geliyorlar büfeye biri alıyor 3 kutu öteki alıyor 4 kutu. Bir taneyle yetinen de yok. Nereye varıyorsunuz. Paraya da yazık. Bu arada içki satan esnaf ereket bulmaz. Kazanıyormuş gibi görünür ama hayır gelmez. Geri yitirir. 17 2 Yanıtla
    kaan: cahil cahil konusma size göre satand günahkar böyle vaazlar yüzünden bu toplum bu hale geldi bi dönün bakın etrafınıza dış ülkelere insanlara eğitime topluma sonra konusun 5 13 Büfecisin herhalde Kaan : Örnek verdiğin ülkeler herşeyi düzeltmiş adalet eğitim ve sosyal alanda çok güvenilir alkolu zevk olsun diye alıyorlar avrupada arabada içtiği arkadaşını boğazını kesti diye haber bulamazsın artı avrupadan gittiğim bazı, yerlerde bırak alkol satmayı saat 9 dan sonra açık olan yer yok sen bilip bilmeden konuşma cahillere içirirsen böyle olur 2 0 mehmet: kaan sen salakla salak konuşma günah olduğu bildiği halde içiyorsa demeki Allahta korkmuyor toplu dini yaşasa dünyada birinci oluruz ne yazık ki şuanda uyuyuruz bir kısmımız sabah namazına gidiyor gerisi keyfini derdinde adale huzur güven teribi edep arıyorsan islamda medeniyet dediğin tek dişi kalmış canar gögüsüme değmesin nahmeram eli 0 0
  • izmirden: alkol un neden yasak oldugunun bir kaniti.. Bosuna icki kotuluklerin anasidir dememisler 14 2 Yanıtla
  • Sweet: İçmeyin şu zıkkımı 11 2 Yanıtla
  • mehmet: içki tamamen yasaklanmalı 4 1 Yanıtla
    12345: hayır! 1 2
  • yzgtlı: Alkol kötülüklerin anasıdır deyince cahil mi oluyor millet. Kaç tane dış ülke gezdin dış ülkeler çok mu iyi 3 1 Yanıtla
  • Alkollcü: İçki Tüm Kötülerin Anasıdır ..! Hz Muhammed 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement