Evinin Kirasını Ödeyemeyen Sultan Nine 1 Haftadır Sokakta Kalıyor! - Son Dakika
3.Sayfa

Evinin Kirasını Ödeyemeyen Sultan Nine 1 Haftadır Sokakta Kalıyor!

Adana'da ev kirasını ödeyemeyince evinden atılan 80 yaşındaki Sultan Paracı bir haftadır sokakta yaşıyor.

27.05.2017 10:13  Güncelleme: 12:10

Adana'nın Yüreğir ilçesinde oğlu ile birlikte bir hafta öncesine kadar Kozan yolunda bir evde kiracı olarak ikamet eden Sultan nine, oğlu çalışmadığından kirayı ödemeyince eve sahibi tarafından sokağa atıldı.

BİR HAFTADIR SOKAKTA YAŞIYOR!

Sultan Paracı, oğlu ile birlikte Tahsilli mahallesinde bir gecekondu olduğunu öğrenip oturmak için buraya geldi. Ancak ev çok kötü olduğu için Sultan nine eve yerleşemedi. Eşyalarını evin önüne sokak kenarına koyan yaşlı kadın, bir haftadır burada kalıyor.

SOKAKTAKİ ÇEKYAT ONUN YAŞAM ALANI OLDU

Bir çekyat üzerinde hayatını geçiren Sultan Paracı'yı görüp üzülen mahalle sakinleri yardım etmeye çalışıyor. Yaşlı kadınının yiyecek ihtiyaçlarını gideren mahalleli, Ramazan'ın ilk günü Sultan nineye sahip çıkılmasını istiyor.

"SOKAKTA KALMAK ZOR AMA MECBURUM"

Sultan Paracı, oğlu olmasına rağmen eşyalarının çalınmaması için gece-gündüz yerinden ayrılamıyor. İlerleyen yaşına rağmen eşyalarını korumaya çalışan Paracı, "Ev sahibi bizi kirayı ödeyemediğimiz için sokağa attı. Mecbur kaldığımız için buradayız. Sokakta kalmak zor oluyor ama mecburum yapacak bir şey yok" dedi.

SULTAN NİNEYE OĞLU SAHİP ÇIKMIYOR!

Mahalle sakini Minyasi Atkıllı ise yaşlı kadına oğlunun bile sahip çıkmadığını o yüzden bir haftadır sokakta kaldığını söyledi.

Evinin Kirasını Ödeyemeyen Sultan Nine 1 Haftadır Sokakta Kalıyor!
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Evinin Kirasını Ödeyemeyen Sultan Nine 1 Haftadır Sokakta Kalıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement