Gerçek Barbie Şarkıcı Oldu - Son Dakika
Dünya

Gerçek Barbie Şarkıcı Oldu

'Gerçek Barbie' unvanlı Valeria Lukyanova geçirdiği akılalmaz estetik operasyonları ve çılgın spor rutinine şarkı yazarlığı ve şarkıcılığı da ekledi.

02.11.2015 16:18  Güncelleme: 16:26

Barbie bebeğe benzerliğiyle tanınan Valeria Lukyanova single çıkardı. Moldova doğumlu Ukraynalı model Jack Your Barbie isimli yeni single'ını çıkardı.

TEK SATIR SÖZ YAZDI

Her DJ'in acemilik yıllarında yaptığı, ortaya karışık Euro-techno-house tarzındaki şarkı için Lukyanova tek satır söz yazdı: Jack your Barbie.

İDDİALI GİRİŞ YAPTI

Şarkının bazı yerlerinde ise "Jack, jack your Barbie"ye dönüşen anlamlı sözler ve Lukyanova'nın Helyum kokan sesi, müzik dünyasına iddialı bir giriş olarak tarihe geçti.

Gerçek Barbie Şarkıcı Oldu

Son Dakika Dünya Gerçek Barbie Şarkıcı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • addo keles : buna ne yaparim biliyormusunuz 3 5 Yanıtla
  • OY MOY ZALİM DOY DOY: oylarr AKPYE :)))) AHHAHAHAHA bu söz ne hojuma giderdi ama 40kere dediniz dediniz bak oldu.. oylar akpye gitti :))) ee noldu simdi?? ben diyimmi YİNE BOMBALAR patlıcak cünkü HDPKK sunu ispatlamaya calısacak BAK İSTİKRARda da patlıyormuş... ama atladıgı bişe var.. AKP hzlıcaa tüzük cıkarır TÜKRÜGÜNDE bogar seni selooooooo...bakk bu barbie bebek bile senden daha erkek delikanlı ne oldugunu acık acık sölüyor.. sen ise GİZLİ şerroooo..ama neymişş... 7*7 =49 oylarrrrrrrrrrrrrr akpyeeeeeeeeeee 1 4 Yanıtla
  • ROJ: Uzaylı arıyordunuz deyilmi alın size uzaylı 3 2 Yanıtla
  • Goca yörük.: Şarkı çok uzun olmuş , sozleri ni ezberlemek zor.. Bide Barbi Barbi olmuş harbi.. 4 0 Yanıtla
  • cici333: aaa barbie hahaha 1 3 Yanıtla
  • Fatma : Aynen 0 0 Yanıtla
  • Fatma: Yani bu bir saçmalık bence 0 0 Yanıtla

Advertisement