Aksaray'da "İlmek İlmek Kardeşlik Örgüsü" Kampanyası - Son Dakika
Eğitim

Aksaray'da "İlmek İlmek Kardeşlik Örgüsü" Kampanyası

Aksaray'da "İlmek İlmek Kardeşlik Örgüsü" kampanyası kapsamında ev hanımlarının ördüğü atkı ve bereler, kentte yaşayan Bayırbucak Türkmenlerine verildi.

11.02.2016 17:29

Aksaray'da "İlmek İlmek Kardeşlik Örgüsü" kampanyası kapsamında ev hanımlarının ördüğü atkı ve bereler, kentte yaşayan Bayırbucak Türkmenlerine verildi.

Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği ve Aksaray Müftülüğünün işbirliği ile yürütülen "İlmek İlmek Kardeşlik Örgüsü" kampanyasında ev hanımları yaklaşık 100 atkı ve bere ördü. Örülen atkı ve bereler Şifahane Mahallesin'de yaşayan 10 Bayırbucak Türkmen ailesinin yetim çocuklarına bağışlandı.

Projenin öncülüğünü yapan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın eşi Hasibe Yazgı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ördükleri atkı ve bereleri bugün itibariyle dağıtımını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ördükleri bere ve atkıları Aksaray'da yaşayan Bayırbucak Türkmenlerine hediye ettiklerini aktaran Yazgı, "Buradaki kardeşlerimize destek vermek amacıyla geldik. Onların hatırlarını sorup, ihtiyaçlarını bir nebzede olsa karşılamaya çalışıyoruz. Tüm bere ve atkıları Aksaray'daki ev hanımları ördü, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ailelerden Hıdır Caferi ise yardımlarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Aksaray'da 'İlmek İlmek Kardeşlik Örgüsü' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement