Aydemir'in Çalışmaları Övgü Aldı - Son Dakika
Eğitim

Aydemir'in Çalışmaları Övgü Aldı

Aydemir\'in Çalışmaları Övgü Aldı

Dicle Üniversitesi'nden Doç. Dr. Murat Aydemir'in Transfer Hidrojenleme konusundaki çalışmaları, kimya dergisi Cehemical Reviews'de bir makalede tek defada 22 atıf aldı.

08.11.2015 15:10

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi öğretim üyelerinden ve aynı zamanda Dicle Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma merkezi (DÜBTAM) müdür yardımcılığı görevini yürüten Doç. Dr. Murat Aydemir'in Transfer Hidrojenleme konusunda yaptığı çalışmalar, yabancı kimya dergisinde övgü aldı.

Aydemir'in çalışması, 45.6 impact faktörü ile tüm alanlarda en yüksek ikinci (kimya alanında ise en yüksek) dergisi olan CHEMICAL REVİEWS' de yayınlanan "The Golden Age of Transfer Hydrogenation" isimli makalede tek defada 22 atıf aldı. Adı geçen dergide aynı zamanda hakemlik yapmakta olan Doç. Dr. Murat Aydemir'i ve bu çalışmalarda emeği geçen Fen Fakültesi, DÜBTAM ve Kazak-British Teknik üniversitesi araştırma grubu öğretim üyelerini (Prof. Dr. Akın Baysal, Prof. Dr. Hamdi Temel, Doç. Dr. Feyyaz Durap, Doç. Dr. Yusuf Selim Ocak ve Doç. Dr. Alexes Zazybin)'ı tebrik eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici, başarıların devamını diledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Aydemir'in Çalışmaları Övgü Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement