Uludağ Premium' Doğal Kaynak Suyu, Tüketicileriyle Buluştu - Son Dakika
Ekonomi

Uludağ Premium' Doğal Kaynak Suyu, Tüketicileriyle Buluştu

Uludağ Premium\' Doğal Kaynak Suyu, Tüketicileriyle Buluştu

Uludağ içecek ürünlerine 1930 yılından beri benzersiz bir lezzet veren Uludağ’ın suyu, şimdi Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu ile tüketicilerle buluşuyor.

11.08.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uludağ içecek ürünlerine 1930 yılından beri benzersiz bir lezzet veren Uludağ'ın suyu, şimdi Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu ile tüketicilerle buluşuyor. Uludağ'ın kalbinden gelen bir armağan olarak, doğal bir serüven ile yeryüzüne çıkan yeni 'Uludağ Premium' Doğal Kaynak Suyu, yumuşak bir içim hazzı sunuyor.

Yeni Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu yumuşak içimi ile damağa, üç yıl süren çalışmalar sonucunda ortaya çıkan özel tasarım cam şişesiyle de göze hitap ediyor. Uludağ'ın kalbinden doğal bir serüvenle yeryüzüne çıkan Uludağ Premium Doğal Kaynak Suyu'nun lezzeti ve ferahlığı, estetiğini sadeliğinden alan özel tasarım 330 ml. ve 750 ml. cam şişelerde sunuluyor. Uludağ'ın kalbinden gelen bu saf armağan, öncelikli olarak otel, restoran ve kafelerde tüketicilerle buluşuyor. Su dünyasının kendinden yapışkanlı ilk ve tek etiketine sahip olan şişelerde, kolay açılabilen ve etiket rengini tamamlayan özel Talog kapak kullanılıyor.

Uludagˆ Premium Dogˆal Kaynak Suyu'nun Uludagˆ'da bin 800 metre irtifada bulunan kaynağından Yenice Dolum Tesisi'ne kadar olan yolculuğu da yine dağın kalbinden gerçekleşiyor. Akışını 40 kilometrelik, gıdaya uygun ve sertifikalı bir boru hattında sürdüren Uludagˆ Premium Dogˆal Kaynak Suyu'na online kontrol cihazları ve en u"st seviyede hijyenik ekipmanların güvencesi eşlik ediyor. Uludagˆ Premium Dogˆal Kaynak Suyu, doğallığından hiç o"du"n vermeden yine kaynak suyu ile çalkalanmış tek kullanımlık şişelere, el degˆmeden dolduruluyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Uludağ Premium' Doğal Kaynak Suyu, Tüketicileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement