Iraklı TikTok fenomeni Om Fahad kimliği belirsiz kişilerce öldürüldü - Son Dakika
3.Sayfa

Iraklı TikTok fenomeni Om Fahad kimliği belirsiz kişilerce öldürüldü

Iraklı sosyal medya fenomeni Om Fahad, Bağdat'ta kimliği belirsiz kişiler tarafından aracının içindeyken vurularak hayatını kaybetti. Irak İçişleri Bakanlığı, olayın aydınlatılması için özel bir operasyon ekibi kurdu.

27.04.2024 12:32  Güncelleme: 12:53

Sosyal medya platformu TikTok'ta yüzbinlerce takipçisi olan ünlü Iraklı fenomen Om Fahad, dün Bağdat'ta kimliği belirsiz kişilerce vurularak öldürüldü.

FAİLLER ARANIYOR

Irak İçişleri Bakanlığı, dün gece saatlerinde yaptığı açıklamada "İçişleri Bakanlığı, başkent Bağdat'ın Zayouna bölgesinde sosyal medyada tanınan bir kadının kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülmesi olayının aydınlatılması için özel bir operasyon ekibi kurdu" ifadelerini kullandı. Bakanlık, yerel medyaya yansıyan 'failin gözaltına alındığı' haberlerin doğru olmadığını belirterek soruşturmanın halen devam etmekte olduğu ifade etti.

Ünlü TikTok fenomeni Om Fahad öldürüldü

IRAKLI BARBİE OLARAK ANILIYORDU

Görgü tanıkları, Om Fahad'ın evinin önünde aracının içindeyken motosikletli bir kişi tarafından ateşli silahla öldürüldüğünü belirtti. Fahad, geçen yıl 'genel ahlaka' uygun olmayan videolar paylaştığı için 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yerel basın, Om Fahad'ın başka bir sosyal medya fenomeni olan Dalia Naeem arasında gerginlik olduğunu vurguladı. Dalia Naeem, geçirdiği estetik ameliyatlar sebebiyle Iraklı Barbie olarak adlandırılıyordu.

Ünlü TikTok fenomeni Om Fahad öldürüldü
Iraklı TikTok fenomeni Om Fahad kimliği belirsiz kişilerce öldürüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Iraklı TikTok fenomeni Om Fahad kimliği belirsiz kişilerce öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Alper Elma: üzüldümmü hayır. saçma platformlarda herkes kendini şaşırmış 51 25 Yanıtla
    Eski Tüfek.: Üzüntü duyabilmen için ,insan olman gerekli ,boşuna yorulma... 73 35
  • Selam Merhaba: bunun neresi barbie 53 6 Yanıtla
    Bir rüya null: sanırım sadece lakabı?? 11 0
  • Aslan Yiğit: ne barbie si ya yapmayın filtre-shop-efekt li yüzü 39 4 Yanıtla
  • Osman Gazi: Irak bize ırak... 30 6 Yanıtla
  • Bilgehan Göktürk: Bu cinayeti işleyenleri sorgulaya gerek yok!Zaten o coğrafyanın anlayışı belli.Bulunduğunuz coğrafyanın kültürel anlayışının dışına çıkarsanız.Maslesef böyle bir ağır faturası olur...Büyük bir ihtimalle o da bunu bilinçindeymiştir ama demek ki her şeyi göze alarak yapmış...Kültürünün dışına çıkmayı... 24 3 Yanıtla
  • fatih mazlum: Daha cok lahana bebek gibi duruyor fotolarda 14 4 Yanıtla
  • sait turk: Amerika yasakladı, ve blzde Tiktok ta acaip şeyler oluyor ve bu arada açız para yok vs diyen insanlar binlerce lira hediye atıyor 5 0 Yanıtla
  • Xr Tm: Barbiye bak 0 0 Yanıtla

Advertisement