Abana Kaymakamı Karaaslan Yaşlılarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Abana Kaymakamı Karaaslan Yaşlılarla Bir Araya Geldi

KASTAMONU (AA) – Abana Kaymakamı İsa Karaaslan, "Yaşlı Bakım Projesi" kapsamında, yaşlı vatandaşların onuruna yemek verdi.

09.05.2016 19:38

KASTAMONU (AA) – Abana Kaymakamı İsa Karaaslan, "Yaşlı Bakım Projesi" kapsamında, yaşlı vatandaşların onuruna yemek verdi.

Karaaslan, bir otelde gerçekleştirilen programda, devletin şefkat elini vatandaşlara ulaştırmanın gayreti içinde olduklarını ifade etti.

Yaşlıların sağlıklı bir birey olarak yaşamlarını sürdürmeleri için çalıştıklarını aktaran Karaaslan, şöyle devam etti:

"Bugün hem geçtiğimiz Anneler Günü hem de sizlerle bir arada olmak adına böyle bir etkinliği düzenledik. Sizler bizim bir vatandaşımızdan öte eli öpülesi kıymetli büyüklerimizsiniz. Kurumumuzun kapısı her zaman sizlere açık, asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizlerin sağlığı, huzuru ve mutluluğu bizler için çok önemli. Devletimizin şefkat eli her zaman sizlerin yanında, bunu hiçbir zaman unutmayınız."

Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar da yaşlıların baş tacı olduğunu belirterek, üzerlerine düşecek her görevi yerine getirmeye hazır olduklarını kaydetti.

Programın ardından yaşlılarla sohbet eden Kaymakam Karaaslan, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Erdal Aksu ve Belediye Başkanı Oyar, günün anısına vatandaşlara hediye takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abana Kaymakamı Karaaslan Yaşlılarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement