Adana Köprü Altında Yaşam Mücadelesi - Son Dakika
Güncel

Adana Köprü Altında Yaşam Mücadelesi

Adana'da uzun yıllar köprü altında yaşam mücadelesi veren Murat Sincer (46) ve Ahmet Uysal'ın (49) yaşam mücadelesi yürekleri burktu.

09.03.2018 12:45

Adana'da uzun yıllar köprü altında yaşam mücadelesi veren Murat Sincer (46) ve Ahmet Uysal'ın (49) yaşam mücadelesi yürekleri burktu.

Hurdacılık yapan Ahmet Uysal, ailesiyle anlaşamayınca 10 yıl önce evini terk ederek sokaklarda yaşamaya başladı. Murat Sincer ise 12 yıl önce trafik kazasında ölen oğlunun ardından eşinden ayrıldı. Sokaklarda yaşamaya başlayan Sincer, 10 yıl önce tanıştığı Ahmet Uysal ile birlikte atık kağıt toplayarak geçimini sağlamaya başladı. Kimseden maddi bir beklentilerinin olmadığını belirten Murat Sincer, Biz çevremizde sevilen 2 arkadaşız. Ancak bazen insanların bize kötü alışkanlıkları olan kişiler gibi bakması üzüyor. Biz ikimizde vatanını seven iyi huylu ve dürüst insanlarız. Biz bu hayattan kurtulmak için iş istiyoruz. 3 gün yemek yemeden geçirdiğimiz günler oluyor dedi.

3 GÜNDÜR ZEYTİN YİYORUZ

Soğuk gecelerde ateş yakarak ısındıklarını, 3 gündür sadece zeytin yediklerini söyleyen ve köprü altında yaşamaya başlamadan önce iş yerinin olduğunu ve hurda alım satımı yaptığını anlatan Ahmet Uysal ise, tinercilerin saldırısında bıçaklandığını ve hala yarasının kapanmadığını belirtti. Uysal, Sırtımdan bıçaklandım yaralıyım. Tedavi göremiyorum, bu köprü altında ölüp gideceğim. Annem babam çok yaşlı bana bakacak halleri yok. Vicdan sahibi insanlar bizim elimizden tutsun. İş versin çalışalım. Tek yediğimiz yemek bu kabın içindeki zeytin. Onu da yoldan geçen arkadaş halimize acıdı verdi dedi.

Adana Köprü Altında Yaşam Mücadelesi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Köprü Altında Yaşam Mücadelesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement