Afyonkarahisar Valiliği'ne atanan Güner, göreve başladı - - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar Valiliği'ne atanan Güner, göreve başladı -

Valiler kararnamesiyle Tunceli'den Afyonkarahisar'a atanan Vali Hakan Yusuf Güner, görevine başladı.

18.06.2014 20:39

Valiler kararnamesiyle Tunceli'den Afyonkarahisar'a atanan Vali Hakan Yusuf Güner, görevine başladı.

Güner'i, vilayet binası önünde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, vali yardımcıları, daire müdürleri ve valilik çalışanları karşıladı.

Kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşan Vali Güner, daha sonra makamına geçti. Burada bir açıklama yapan Güner, Afyonkarahisar'daki görev süresince insanlara hayırlı olmayı, faydalı olmayı temenni ettiğini söyledi.

Yaklaşık 6 yıldır valilik yaptığını anımsatan Güner, "İnşallah insanlar bizden razı, biz insanlardan razı bir şekilde Afyon haklına birlik, beraberlik, kardeşlik ruhu içerisinde kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde, yerel yönetimlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve mesai paylaşacağımız arkadaşlarımızla, sayın bakanımızla, milletvekillerimizle, el ele gönül gönüle şehrimize, halkımıza, il merkezi ve ilçelerimize hizmet edeceğiz" diye konuştu.

İlk valilik görevinin Kırıkkale'de yaptığını hatırlatan Güner, şu ifadeleri kullandı:

"Kırıkkale Anadolu'ya açılan, doğuya açılan bir kapıydı. Daha sonra Sayın Başbakanımızın talimatları çerçevesinde Tunceli gibi hassas bir il de görev yaptık. Burası da inşallah 3. görev yerim olacak. Afyon, Ege'ye, batıya açılan bir kapı. Dinamik yapısını muhafaza eden ve geleceğe kararlı adımlarla ilerleyen bir ilimiz. İhracatı olan bir ilimiz. Çeşitli sektörlerde dinamikleri olan bir ilimiz. Ben inanıyorum ki bunları önümüzdeki süreçte daha ileriye daha kuvvetli hale getirmek için hep birlikte çalışmalarımızı yürüteceğiz."

İnsanlara hizmet edenin, insanların en hayırlısı olacağı inancıyla göreve başladığını belirten Vali Güner, en güzel makamın insanların gönlünde kurulan makam olduğunu, insanların gönlünde yer etmek olduğunu bildirdi.

Afyon ilinin aynı zamanda Ege'nin bereketinin giriş kapısı olduğunu bildiğini aktaran Vali Güner, "Buradaki insanların yürekleriyle, gönülleriyle çalışma ve üretim azimleriyle bu bölgeye, çevremizdeki illere liderlik edeceğini ve etmekte olduğunu da yakinen müşahede ediyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar Valiliği'ne atanan Güner, göreve başladı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement