Ankara Merkezli "Paralel Yapı" Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Ankara Merkezli "Paralel Yapı" Operasyonu

Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığının, "casusluk", "devletin birliğini bozmak", "kriptolu ve normal telefonların usulsüz dinlenmesi" iddialarına ilişkin soruşturması kapsamında gözaltında bulunanlardan 10'u daha adliyeye sevk edildi.

21.01.2015 13:05

"Casusluk", "devletin birliğini bozmak", "kriptolu ve normal telefonların usulsüz dinlenmesi" iddialarıyla Ankara merkezli yürütülen "pararel yapı" operasyonu kapsamında, gözaltında bulunanlardan 10'u daha adliyeye sevk edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan zanlılardan 10'u, Emniyet'teki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gölbaşı Adliyesi'ne getirildi.

Zanlılar, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı Harun Ceylan ve Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık ile savcılıkta görevli cumhuriyet savcıları Selahattin Çataklı, Durdu Özer ve Ali Eker Yasan'a ifade verecek.

Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığınca, "casusluk", "devletin birliğini bozmak" ve "kriptolu ve normal telefonların usulsüz dinlendiği" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında 28 kişi hakkında yakalama kararı verilmişti. Sabah saatlerinde de gözaltındaki 14 zanlı Gölbaşı Adliyesi'ne sevk edilmişti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara Merkezli 'Paralel Yapı' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement