Aşk Yeniden! - Son Dakika
Güncel

Aşk Yeniden!

Aşk Yeniden!

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan Kara Para Aşk'ın yeni bölümünde; Roma'nın büyüleyici sokaklarında aşklarına yeniden başlayan Elif ve Ömer'in romantik sahneleri ekrana gelecek.

22.10.2014 15:03  Güncelleme: 15:06

Dizinin yeni bölümünde; Elif ile Ömer, Tayyar Dündar'ın suçlu olduğunu ispat etmeye çalışırken aşklarına da dolu dizgin devam edecekler. İzleyenlerin merakla beklediği bölümde Ömer, Elif'e Tayyar'ın adamı Mein'i yakalayacağına dair söz verecek. Mutlu ve huzur dolu bir aşk yaşamak için gün sayan Elif ve Ömer'e ipucu hiç beklemedikleri birinden gelecek. Tayyar'ın sağ kolu olan Metin, ondan intikam almak ve Nilüfer'le kaçabilmek için Ömer'e, Tayyar'ı yakalama fırsatı verecek.

Heyecan dolu bölümde; Ömer, Roma'da Metin'in yem olarak kullandığı Nedim vasıtasıyla Tayyar'ın organ mafyası olduğuna emin olacak. Nedim'i konuşturmayı başaran Ömer, doktor Giray'ı organ nakli yaparken suç üstü yakalayacak.

Ekran başındaki izleyenleri sürprizleriyle yine ters köşeye yatıracak dizide Ömer, Doktor Giray'ı konuşturabilecek mi?, Tayyar'dan intikam almak isteyen Metin, kaçmayı başarabilecek mi? ve yardımsever ve babacan tavırlarıyla ün yapan Tayyar Dündar'ın maskesi düşecek mi soruları cevap bulacak.
Ay Yapım imzalı, senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız'ın üstlendiği Kara Para Aşk, yeni bölümüyle 22 Ekim Çarşamba günü saat 20:00'da ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aşk Yeniden! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement