Balık Tutarken Kayık Yan Yattı: 1 Kişi Kayıp - Son Dakika
Güncel

Balık Tutarken Kayık Yan Yattı: 1 Kişi Kayıp

Balık Tutarken Kayık Yan Yattı: 1 Kişi Kayıp

Adana’nın Kozan ilçesinde babası ile balık tutmaya baraj gölüne açılan genç yan yatan kayıktan düşerek kayboldu.

03.01.2015 19:33

Adana'nın Kozan ilçesinde babası ile balık tutmaya baraj gölüne açılan genç yan yatan kayıktan düşerek kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, Durmuşlu Mahallesi'nde bulunan baraj gölünde Vural Uçar (40)oğlu Aykut Can Uçar (18) ile küçük bir kayıkla balık tutmak için baraj gölüne açıldı. Kıyıdan yaklaşık 30 metre açılan baba ve oğlu bilinmeyen bir nedenle kayık yan yattı. Yüzme bilmediği öğrenilen baba oğlun çığlıklarını duyan çevredeki balıkçılar lastik botla yardıma koştular. Baba Vural Uçar'ı kıyıya çıkaran balıkçılar suda kaybolan Aykut Can Uçar'ı bulamadılar. Jandarma ve vatandaşlar kendi imkanları ile arama yaptılar fakat aramalardan sonuç alamadılar.

Olay yerine Adana'dan su altı arama (AKUT) ekipleri çağırıldı. Ekipler olayın yaşandığı yerde yaklaşık 4 saat arama yaptılar. Havanın kararması nedeni ile son verilen arama çalışmalarının sabahtan itibaren yeniden başlayacağı öğrenildi.

Baba Vural Uçar'ı kurtaran Veli Ablak, "Küçük kayığın battığını gördüm bu arada iki kişide tekne batıyor diyince suyun içerisinde iki tane insan gördüm bot ile gittik birini kurtardık sahile çıkardık. Diğerine yetişemedik. Suyun içerisinde kayboldu. Hala bulunamadı" dedi.

Hüseyin Bozkurt isimli görgü tanığı ise, "Baraj kenarından bir çığlık sesi duyduk, neymiş diye aşağıya indim. Veli arkadaşımız bu arada kurtarmaya gitmiş. Bir arkadaş dedi ki çocuk boğuluyor dedi. Hemen Jandarmayı aradım. Teknenin ucu gözüküyordu. Birini kurtarmış zaten arkadaş" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balık Tutarken Kayık Yan Yattı: 1 Kişi Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement