Başkent'te 2 Farklı Kazada 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Başkent'te 2 Farklı Kazada 2 Kişi Yaralandı

Başkent\'te 2 Farklı Kazada 2 Kişi Yaralandı

Başkent’te iki farklı yerde meydana gelen kazalarda 2 kişi yaralandı.

16.08.2015 07:03

Başkent'te iki farklı yerde meydana gelen kazalarda 2 kişi yaralandı.

İlk kaza, saat 00.30 sıralarında Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Çetin Emeç Bulvarı üzerinde seyir halinde olan otomobilin sürücüsü, bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, 06 C 5048 plakalı okul servisine çarptı. Kaza sonucu, iki araç şerit değiştirirken, otomobil kara harp okulunun duvarına çarparak içeriye düştü. Okul servisi ise yol kenarına savruldu.

Olayı gören harp okulundaki nöbetçi askerler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdikten sonra araçlardakilerin yardımına koştu. Araçlardakileri kontrol eden askerler, yaralı olmadığını fark etti. O sırada araç sahipleri ve yakınları, kazayı çekmek isteyen gazetecilere engel olmaya çalıştı.

KAZA YAPAN KAMYON YANMAYA BAŞLADI

İkinci kaza ise saat 02.00 sıralarında Elmadağ'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Elmadağ istikametinden Ankara istikametine giden Ali Orhan kontrolündeki 55 JP 020 plakalı kargo kamyonu, Halil İbrahim Kaygusuz yönetimindeki 66 FA 507 plakalı buğday yüklü kamyona arkadan çarptı. Kaza, sonrası kargo kamyonu alev alarak yanmaya başladı.

Olayı gören diğer sürücüler, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına anında müdahalede bulundu. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sırasında, polis ekipleri de yolu trafiğe kapattı. Kaza sonucu her iki kamyonun sürücüsü de hafif şekilde yaralandı. Kargo kamyonunun ön kısmı tamamen yanarken, diğer kamyonda bulunan buğdaylar yola saçıldı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere götürüldü. Soğutma çalışmalarının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Polis, her iki kazayla ilgili olarak inceleme başlattı. (UKY- - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te 2 Farklı Kazada 2 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement