Bozcaada Sanat Çalıştayı Başladı - Son Dakika
Güncel

Bozcaada Sanat Çalıştayı Başladı

Bozcaada Sanat Çalıştayı Başladı

Bu sene ilk kez 3-10 Haziran 2018 tarihleri arasında düzenlenen "Bozcaada Sanat Çalıştayı", 17 sanatçının katılımıyla Bozcaada Destina Suit Otel'de başladı.

07.06.2018 14:12

Gazeteci, yazar ve ressam Veysel Boğatepe'nin '5. Element' tablosu Bozcaada'da büyük ilgi gördü. Bozcada Sanat Çalıştayı 10 Haziran'a kadar devam edecek.

Veysel Boğatepe, Ayşe Yeğin, Barış Mengütay, Beksultan Oğuz, Ceyda Hüseyinoğlu, Erhan Ateşlenmek, Fatih Şimşek, Filiz Kallenci, Gafur Uzuner, Işıl Çelik, Mehmet Kar, Melda Yaramış, Mustafa Günen, Nesrin İçen, Serhat Alparslan, Yıldız Yılmaz Kaçar ve Zeynep Güldoğdu gibi farklı disiplinlerden bir araya gelen sanatçıların ürettikleri eserler, çalıştay sonrasındasergilenecek.

ONUR KONUĞU ÖZDEMİR ALTAN

Gazeteci, yazar Veysel Boğatepe'nin küratörlüğünde 09 Haziran'da gerçekleşecek serginin yanı sıra; panel-söyleşi-müzik dinletisi gibi etkinliklerin de düzenleneceği çalıştay sonrasında sanatçılar, ortak bir bildiri yayınlayacaklar.Bozcaada Sanat Çalıştayı'nın onur konuğu ise Türk Sanat Tarihinin önemli isimlerinden Özdemir Altan olacak.

Bozcaada Sanat Çalıştayı'nı koordine eden Oğuz Kemal Özkan; Bozcaada Sanat Çalıştayı'nın amacının, sanatın gücünü her alana yaymak, farklı yaş gruplarından sanatçıların birbirleriyle tecrübe paylaşımını sağlamak ve sanatsal anlamda hem ülkemizin hem Türk sanatının geçtiği bu sıkıntılı dönemde bir farkındalık yaratmak olduğunu söyledi.

Bozcaada Sanat Çalıştayı, 3-10 Haziran 2018 tarihleri arasında, Bozcaada Destina Suit Otel'de Bozcaada Destina Otel ana sponsorluğunda, Ek Dergi, KitaptanSanattan.com, TurkishArtNews.com – TurkishArtLine.com medya sponsorluğu, Colorbox ve Winsor&Newton malzeme desteğiyle gerçekleşiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bozcaada Sanat Çalıştayı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement