Bursa - Önce Erkek Arkadaşı ile Konuştu, Sonra Kendini Uçuruma Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Bursa - Önce Erkek Arkadaşı ile Konuştu, Sonra Kendini Uçuruma Bıraktı

Bursa - Önce Erkek Arkadaşı ile Konuştu, Sonra Kendini Uçuruma Bıraktı

Önce erkek arkadaşı ile konuştu, sonra kendini uçuruma bıraktı Bursa'nın Mudanya ilçesinde, daha önce iki kez intihara teşebbüs eden 23 yaşındaki A.P. isimli kadın tartıştığı erkek arkadaşına kızınca bir kez daha canına kıymak istedi.

16.09.2015 11:36

Önce erkek arkadaşı ile konuştu, sonra kendini uçuruma bıraktı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, daha önce iki kez intihara teşebbüs eden 23 yaşındaki A.P. isimli kadın tartıştığı erkek arkadaşına kızınca bir kez daha canına kıymak istedi. Arkadaşı ile telefonda konuştuktan sonra kendini uçuruma bırakan A.P. bir kez daha ölümden döndü. Düştüğü yerden sedyeye konulup Zodyak botla Yat İskelesi'ne getirilen genç kadın hastaneye kaldırıldı.

Bursa'da bir tekstil fabrikasının mali işler sorumlusu olan 1 çocuk annesi A.P. iddiaya göre, iki yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşandı. Daha önce iki kez ilaç içerek intihara teşebbüs eden genç kadın dün akşam tartıştığı erkek arkadaşına sinirlenince bir kez daha canına kıymak istedi. Kullandığı otomobil ile Mudanya'nın Mankafalar Mevkii'ne gelen A.P. telefon ile aradığı arkadaşına intihar edeceğini söyledikten sonra kendini yaklaşık 50 metrelik uçuruma bıraktı. İsmi açıklanmayan arkadaşı kısa sürede olay yerine gelen ve A.P.'nin otomobilini gören arkadaşı çevrede yaptığı incelemede inilti tesis duyunca polis, 112 Acil Servisten yardım istedi. Bu sırada çevrede yapılan aramada A.P. yaralı olarak bulundu. Bunun üzerine bölgeye Bursa AFAD ve Mudanya Sahil Güvenlik Mudanya Belediyesi Arama kurtarma ekipleri de yönlendirildi. Genç kadın dik yamaçtan çıkartılamayınca sedyeye konulup kıyıya yanaştırılan Zodyak botla Kumyaka Mahallesi'nde bulunan Yat Limanı'na getirildi. Burada ilk müdahalesi yapılan A.P. ambulans ile Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Boynunda, kalçasında ve kolunda kırıklar bulunan A.P. tedavi altına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Önce Erkek Arkadaşı ile Konuştu, Sonra Kendini Uçuruma Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kirikkale: iki milyon Suriyeli nin ne işi var Türkiye de biz kendimizi besleyemoyiruz bir bu Arapları aldılar ülkeye.Suriye PKK'nın kampları ni ülkesinde barindirsin biz de onları besleyelim. Bu nasıl bir politika nasıl bir zihniyet.. Cumhurbaşkanı ni anlayamiyoruz artık. Bizler de yokluk sıkıntı içinde yaşıyoruz ama kimsenin umrunda değil. 0 0 Yanıtla

Advertisement