Hozat'ta Ağaç Dikime Kapmanyası - Son Dakika
Güncel

Hozat'ta Ağaç Dikime Kapmanyası

Hozat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Kayışoğlu mevkisinde mesire alanı oluşturulması amacıyla fidan dikme kampanyası başlatıldı.

22.03.2016 11:34

Hozat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Kayışoğlu mevkisinde mesire alanı oluşturulması amacıyla fidan dikme kampanyası başlatıldı.

Hozat İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Temürboğa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hem genç nesillere çevre bilinci aşılamak hem de ilçeye renk katmak amacıyla böyle bir çalışma başlattıklarını belirterek, kampanya için tüm duyarlı vatandaşlardan destek beklediklerini ifade etti.

Kampanyayla ilçe girişinde bulunan Kayışoğlu mevkisinin mesire alanına dönüştürülmesini amaçladıklarını dile getiren Temürboğa, "Öğrencilerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz bu etkinlik, hem ilçemize bir renk katacak hem de ilçemiz halkıyla birlikte oluşturacağımız bir sosyal dayanışmanın ön ayağı olacaktır. Birlikte dikeceğimiz ve birlikte büyüteceğimiz bu çamlar, güzelleştireceğimiz dünyanın da bir ön adımı olacaktır" diye konuştu.

Temürboğa, 21-31 Mart tarihleri arasında devam edecek olan fidan alımı için katkı sunmak isteyenlerin, Hozat Anaokulu Okul Aile Birliği hesabına fidan başına 20 lira yatırarak katkıda bulunabileceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hozat'ta Ağaç Dikime Kapmanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement