Karabalık Kızılcıklık Mahallesi'nde - Son Dakika
Güncel

Karabalık Kızılcıklık Mahallesi'nde

Karabalık Kızılcıklık Mahallesi\'nde

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki gün Kızılcıklık Mahallesi'nde arazi çalışması yaptı.

26.06.2013 11:35

Kızılcıklık Mahallesi'nde meclis üyesi Ercan Akçil, Mahalle Muhtarı Kasım Bahadır ve ilgili başkan yardımcısı ve birim müdürleriyle birlikte inceleme yapan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kızılcıklık Parkı'nda devam eden çalışmalarda gelinen noktayı da yerinde görme fırsatı buldu.

Kartepe'deki değişim ve gelişimi mercek altında tutan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, mahalle mahalle tüm çalışmaları yakında takip ederek yönlendirmekte. Önceki akşam da Kızılcıklık Mahallesi'nde bir dizi inceleme ve temaslarda bulunan Başkan Şükrü Karabalık'a, Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Arat, bölge meclis üyesi Ercan Akçil, Mahalle Muhtarı Kasım Bahadır, ilgili daire müdürleri ve mahalle temsilcileri de eşlik etti.

Kızılcıklık Mahalle sakinlerine fonksiyonel bir alan kazandırma hedefinde yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını isteyen Başkan Karabalık, "İlçenin her köşesinde yeni oyun ve dinlence alanları yaparak halkımızın hoş vakit geçireceği şık ve donanımlı mekanlar kazandırmaktayız. Kızılcıklık Park ve Mesire Alanı da bunlardan biri. Halkımıza ne yapsak azdır. Yapılan düzenleme sonrası kazandırılacak yeni alanda şimdiden hayırlı olsun helal olsun" dedi.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Kızılcıklık Mahallesi'nde 13.500 metre karelik alanda yapmakta olduğu çalışma ile mini futbol ve basketbol sahası, çocuk oyun ve fitness alanı yanı sıra Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan bilgi evi olarak kullanılacak 115 metre karelik bir yapıyı da hizmete alınacak. Oturma grupları, kamelyaları, yürüyüş güzergahları ve çeşmesi ile dinlence ve oyun alanı mahalle halkının kullanımına sunulacak.

Başkan Şükrü Karabalık, Kızılcıklık Mahallesi'nde yerleşimin yoğun olduğu bölgelerde alt yapı eksikliği olmayan güzergahlarda üst yapı düzenlemeleri kapsamında yapılması düşünülen yol iyileştirmeleri ile ilgili de tespitlerde de bulundu. Belirlenen sokaklarda düzenleme yapılması için ekiplerine programa aldırtan Başkan Karabalık, halkın memnuniyeti artıracak düzenlemelerin de kısa sürede yapılacağını kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık Kızılcıklık Mahallesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement