Oski, Ramazan Bayramı'nda da Hizmet Verecek - Son Dakika
Güncel

Oski, Ramazan Bayramı'nda da Hizmet Verecek

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Ramazan Bayramı tatili boyunca "nöbetçi veznedar" uygulamasıyla hizmet verecek.

02.07.2016 13:46

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Ramazan Bayramı tatili boyunca "nöbetçi veznedar" uygulamasıyla hizmet verecek.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, OSKİ'nin halkın memnuniyetini üst seviyede tutarak kusursuz hizmet vermek adına alternatif çözümler ürettiği belirtildi.

Bayram tatili süresince "nöbetçi veznedar" uygulamasıyla görev başında olunacağının vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"OSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde bulunan vezneler, nöbet sistemi ile hizmet verecek. Altınordu ilçesinde şehirlerarası otobüs terminalinin veznesi, Fatsa ilçesinde Sakarya Mahallesi Sümer Sokak Yaşar İş Merkezi'nde bulunan vezne ve Ünye ilçesi Kaledere Mahallesi Aydınlar Sokak'ta bulunan merkez vezneler, 09.00 ile 16.00 saatleri arasında görev yapacak. Aboneler, nakit ve kredi kartıyla fatura ödeme ve Elektronik Kartlı Sayaçlara Kontör Yükleme işlemlerini bu uygulamayla mağdur olmadan gerçekleştirebilecek."

Açıklamada, tatil boyunca Ordu'nun 19 ilçesinde nöbet sistemiyle OSKİ Genel Müdürlüğü'ne bağlı 240 personelin, "Alo 185 Arıza Bildirim Hattı"nı arayarak arıza bildiren vatandaşlara hizmet vereceği ifade edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Oski, Ramazan Bayramı'nda da Hizmet Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement