Sakarya'da MHP'li Eski Yöneticiler Kurultay Çağrısı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da MHP'li Eski Yöneticiler Kurultay Çağrısı Yaptı

Sakarya\'da MHP\'li Eski Yöneticiler Kurultay Çağrısı Yaptı

Sakarya'da MHP'li eski yöneticiler kurultay çağrısı yaptı SAKARYA'da, MHP'li eski il ve ilçe başkanları, yöneticiler ile Ülkü Ocakları başkanları olağanüstü kurultay çağrısında bulundular.

19.12.2015 18:31

Sakarya'da MHP'li eski yöneticiler kurultay çağrısı yaptı

SAKARYA'da, MHP'li eski il ve ilçe başkanları, yöneticiler ile Ülkü Ocakları başkanları olağanüstü kurultay çağrısında bulundular.

MHP Sakarya eski İl Başkanları Yusuf Bıçaklıoğlu, Tayyip Kaba, Hamdi Kılıçaslan, Yüksel Ayanoğlu, Mehmet Erdoğan ile Orhan Ünver, Sakarya Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Mehmet Göktürk, eski yöneticiler ve partililer Adapazarı Orhangazi Kültür Merkezi'nde düzenledikleri toplantıda bir araya geldiler. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı toplantıda partililer, Mustafa Yıldızdoğan'ın "Harekete geçmek lazım" şarkısıyla coşkulu anlar yaşadı. Toplantıda konuşan Ülkü Ocakları Sakarya eski İl Başkanı Mehmet Göktürk partinin iç savaşla gücünü tükettiğini belirterek, "Her şeyi görmezden mi geleceğiz? Yoksa şapkamızı önümüze koyup iktidara gelmenin yolunu, bu milletin gönlünü kazanmanın yolunu mu düşüneceğiz. Hareketimiz son zamanlarda ülke meselelerine çözümler üreteceğine, kendi iç savaşıyla gücünü tüketmektedir. Mensuplarının her gün birbirinden uzaklaştığı bir yönetim anlayışı asla kabul edebileceğimiz ve görmezden gelebileceğimiz bir tablo değildir. 1 Kasım seçimleri sonucunda partimiz içinde oluşan bu halin mevcut yönetimimiz tarafından soğukkanlılıkla değerlendirilebilmesi için bugüne kadar umutla beklenildi. Hepimiz bekledik 'Ne oluyor bize?' dedik. Bu kadar doğru olan bir parti nasıl oluyorda bu milletten destek almıyor dedik. Hiçbir adayın ne karşısındayız, ne de yanındayız. Ulusal seçimde aldığımız çok kötü neticenin genel merkez tarafından düşünülüp taşınılıp yeniden siyaset politikaları üreteceği umuduyla bekledik. Bugüne kadar genel merkezin tavrı devam etti. Sanki hiç bir şey olmamış gibi, her şey iktidar aleyhine işlemesine rağmen oy kaybeden MHP olmuştur. Genel merkez düşünür de 'nerede hata yaptık?' der diye bekledik, fazla beklemenin bir anlamı yok" dedi.

Mehmet Göktürk partideki sorunların düzelmesi için tek çözümün kurultay olduğunu söyleyerek, "Taban gereğini yapıyor, o zaman yukarının kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor. Bunu önlemek için bizim genel merkezden beklediğimiz şudur; MHP'ye bütün demokratik yollar açılmalıdır. Kendi içimizdeki kavgayı bitireceğimiz yer bellidir. Çözüm istişaredir. Çözüm fikir alışveridir. Çözüm en kısa sürede yapılacak genel kuruldur" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da MHP'li Eski Yöneticiler Kurultay Çağrısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement