Şarkı Söyleyen Kadınlar Berlin'de - Son Dakika
Güncel

Şarkı Söyleyen Kadınlar Berlin'de

Şarkı Söyleyen Kadınlar Berlin\'de

Film, 7 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00 de Kreuzberg semtindeki Oranienplatz'da bulunan FSK sinemasında gösterime girecek.

24.04.2016 10:02

Film, 7 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00 de Kreuzberg semtindeki Oranienplatz'da bulunan FSK sinemasında gösterime girecek.

Film'in konusu İstanbul'daki adalardan birinde geçiyor. İstanbul'un adalarından birinde muhtemel bir deprem nedeniyle adayı boşaltmak için alınan karara kimileri uymaz. İnsanların büyük bölümü adayı terk ederken küçük bir grup kalmaya karar verir. Adada kalanları konu eden filmde Binnur Kaya, Philip Ardıttı, Kevork Malikyan, Deniz Hasgüler, Vedat Erincin ve Aylin Aslım rol alıyor.

REHA ERDEM Reha Erdem, Paris 8 Üniversitesi Sinema Bölümü'nü bitirdikten sonra, aynı okulda Plastik  Sanatlar alanında Yüksek Lisans eğitimi aldı. 1989 yılında, Fransız-Türk ortak yapımı olan ilk  uzun metrajlı filmi A Ay'ı çekti. Onun ardından ödüllü filmler çekmeye devam etti; Kaç Para Kaç, Korkuyorum Anne, Beş Vakit, Hayat Var, Türk-Yunan-Bulgar ortak yapımı ve Kosmos. Son  iki filmi Jin ve Şarkı Söyleyen Kadınlar ı peş peşe çekti. Reha Erdem, bunların yanı sıra, kısa  filmler de çekmiş ve Jean Genet'nin Hizmetçiler (Les Bonnes) oyununu sahneye koymuştur.  Şu sıralar iki yeni proje üzerinde çalışıyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Şarkı Söyleyen Kadınlar Berlin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement