Suluova'da Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Suluova'da Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı

AMASYA(AA) –Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan düzenlenen törenle öğrencilere karnelerini dağıttı.

22.01.2016 15:54

AMASYA(AA) – Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan düzenlenen törenle öğrencilere karnelerini dağıttı.

Taşdan, Suluova Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Öğrencilerin karne heyecanını paylaşan Taşdan, burada yaptığı konuşmada öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

"Akademik eğitime önem vermekle beraber toplumsal, kültürel, dini ve ahlaki değerlerimize de önem veren bir toplumun bireyleriyiz" diyen Taşdan, şöyle konuştu:

"Okullar öğretim yuvası olduğu kadar aynı zamanda eğitim yuvasıdır. Dolayısıyla öğrencilerimizin iyi bir insan, iyi bir vatandaş olarak yetişmesinde buralardan geçerken farkında olmadan çok büyük kazanımlar elde edildiğini biz kendi yaşantınızdan biliyoruz. Bunlara elinden geldiği kadar destek veren ve katkı sunan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Öğretmenlik mesleği çok farklı ve önemli bir meslektir. Çünkü malzemesi insan. Makine ile tarım, hayvancılık ve bunun gibi birtakım işlerle uğraşan insanların işi bir bakıma kolay. Ama insanla uğraşmak gerçekten bambaşka bir iş. Bizler de idarecilik mesleğiyle uğraştığımız için insanlarla uğraşmanın ne kadar önemli ve güç olduğunu bilmekteyiz. Bugün artık tatil zamanı, ders değilde birazda günün sosyal şartlarından da istifade ederek bireysel gelişimize katkıda bulunacak faaliyetlerde bulunmanızı tavsiye ediyorum."

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ise ilçede 10 bin 262 öğrenci, 673 öğretmen ve 132 personelimizle birinci yarıyılı geride bıraktığını söyledi.

Programa Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cenk Alper Göksu, Belediye Başkanı Fatih Üçok, Emniyet Müdürü Murat Oflaz'ında aralarında bulunduğu öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suluova'da Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement