Yüreğir'de Dargelirliye 639 Konutluk Proje - Son Dakika
Güncel

Yüreğir'de Dargelirliye 639 Konutluk Proje

Yüreğir\'de Dargelirliye 639 Konutluk Proje

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, dar gelirli vatandaşlara yönelik 639 konutluk projeyi başlattıklarını belirterek, Atakent Mahallesi’ne yapılan konutları uygun fiyatlarla vatandaşlara satacaklarını söyledi.

02.01.2018 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, dar gelirli vatandaşlara yönelik 639 konutluk projeyi başlattıklarını belirterek, Atakent Mahallesi'ne yapılan konutları uygun fiyatlarla vatandaşlara satacaklarını söyledi.

Başkan Çelikcan, Atakent Mahallesi'nde yapılan sosyal konutların inşaatının büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, bünyesinde kreş, kapalı yüzme havuzu, spor salonu olan projenin bölgeyi yeni bir yaşam merkezi haline getireceğini söyledi.

Yüreğir Belediyesi olarak sosyal konut yapacak arsa olmadığı için parayla arsa aldıklarını belirten Başkan Çelikcan, "Yüreğir'e yeni ve modern konutlar kazandırmak, vatandaşlarımızın uygun şartlarda konut edinmelerini sağlamanın yanı sıra ruhsatsız yapılaşmanın da önüne geçmek amacıyla 639 adet sosyal konut yapıyoruz. Atakent Mahallesi'ne yapılan konutları uygun fiyatlarla vatandaşlarımıza vereceğiz" dedi.

2018 yılında da çok önemli yatırımların hizmete açılacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, şöyle devam etti:

"Yüreğir'de ilk olan bir çok önemli projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 11 kültürevi, Adana'nın en büyük kültür merkezi, 16 spor kompleksi, 22 taziye evi, Yüreğir'in ilk kapalı semt pazarları yeni parklar tamamlanarak Yüreğir halkının hizmetine sunduk. Bunun yanı sıra çok önemli sosyal ve kültürel etkinliklerle vatandaşımızı tanıştırdık. 2018 yılı içerisinde ise 639 adet sosyal konut, kapalı yüzme havuzu ve kapalı spor salonu, 130 dönüm kıyıpark tamamlanarak hizmete açılacak. Yapılan hizmetler sayesinde Yüreğir yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Bütün çabamız Yüreğirli vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu içindir" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yüreğir'de Dargelirliye 639 Konutluk Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement